MY PRECIOUS FRIENDS

Sunday, July 5, 2009

Update jangan tak update...

Salam muhibbah sume... hari ni aku baru nak post entry terbaru untuk bulan Julai ni... dah lama tak ngadap blog ni... sebab-sebabnya ialah:
1) server kat opis down hampir 2 minggu
2) aku baru pindah, streamix kat umah lum stable lagi (baru wat pemasangan kat umah baru ari Jumaat tadi)
3) Aku balik kampung dari Jumaat-Isnin(26-29 jun)
4) Baby Hamzah demam panas hampir seminggu... kalut gak aku dibuatnya... sekarang dah ok
5) Laptop aku macam ber'virus' la... lembab semacam
Ini je la alasan nak kasi...
apapun bukan malas... aku nak sangat mengupdate blog ni hari2... tapi kalo macam2 problem... perg mana tahan... kalo server down atau lembab... naik ngantuk dibuatnya....
aku dah banyak tertinggal giveaway dan contest yang best2 belaka... sedey.... kali ni aku akan berusaha lagi... macam best la bila masuk contest... meriah...
lupa lak nak tanya korang... server kat tempat korang ok ker??

3 comments:

Hannah said...

Oya, server kat umah aku ok jer, tak lembap pon.Aku pakai P1 W1Max. Ko gi kenduri Isma ngan Fizi tak?

buzzybug said...

Hai Oya... garfield nie... kau apa citer skang nie?

Farah said...

semoga ur baby cepat sembuh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...