MY PRECIOUS FRIENDS

Friday, July 31, 2009

The best mum in da world giveaway...

Entry kali ini aku buat simple tetapi penuh informasi...
sebab dah nak due dah... last minit aku masuk...



Slogan untuk contest:

"i'm super duper mummy in da world..."
~as you know super children came from super mother...

jawab soalan ni:
Kenapa saya perlu menjadi best mum in the world?

Tentulah saya mesti menjadi best mum in the world a.k.a super duper mummy agar dapat mendidik anak anak saya yang tersayang menjadi insan yang soleh dan solehah...
selain daripada itu saya juga ingin menjadikan mereka golongan yang hebat
dalam ilmu dunia dan akhiratnya...

My lovely family potret:

Hadiah yang sesuai untuk birthday hubby:
kalo aku, masa besday hubby aku selalu buat surprise...
ajak tengok wayang berdua dan candle light dinner ke... ataupun pergi bercuti bersama keluarga
tapi kalo tak sempat bagi hadiah macam jam tangan, hanpon baru atau apa apa gadget electronic
plus tak lupa beli cake dan plus bagi ciuman dan pelukan la...
simple ajer but bermakna..

Sila KLIK link di bawah untuk ke blog asmieyra
http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/07/best-mom-in-world-giveaway.html

2 comments:

asmieyra said...

tq join my giveaway..tunggu result yer..chayokkk

oya@mamahamzah said...

tq asmieyra...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...