MY PRECIOUS FRIENDS

Sunday, July 5, 2009

Akalil Hamzah, 1 of the cutest baby in red contest winners

Alhamdulillah... entry ni sudah basi sikit... winner dah tau lama dah... cumanya aku terlambat nak upload citernya kat blog ni... kan aku kata server down, pastu nak carik balik web mombloggersplanet asyik tak leh bukak je... hangin satu badan... kehkehkeh..
Emmm syukur alhamdulillah... baby aku menang gak akhirnya cutest baby in red anjuran mombloggersplanet ari tu... tapi aku dapat saguhati jer... Yey... hehehee... jadila...
Saingan hebat tul... Seramai 130+ contestant yang masuk ari tu.. tub tub tub ada gak muka Akalil Hamzah yang terpilih... sronok masuk contest ni... tambah lagi kalo menang..
kat sini aku nak ucapkan tq to littlemama... good work... syabas...
em... bulan julai ni ada beribu lemon contest lagi... tapi tengok la dulu, kalo tak busy baru aku nak masuk...

okes.... sila layan gambar pemenang "cutest baby in red" kat bawah... tahniah kepada yang menang... dan pada yang tak berjaya cuba lagi... jangan putus asa k... SAYONARA

sume baby pun mesti cutekan... kalo dah namanya baby mesti la cute....

2 comments:

Hannah said...

Congrats Hamzah..
ps : Halina da bersalin bb boy on 2nd July, 09. Nama baby : muhammad Ali Imran.Berat 3.50kg. Method of delivery : Ceasar.

Farah said...

tahniahhh!! mama die lambat tahu ek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...