MY PRECIOUS FRIENDS

Sunday, July 19, 2009

Husband ku balik dari Singapore...

Mula mula husband ku kata dia akan balik malam kul 9...sekali pas balik keja dan siap masak aku saja la nak kol dia dan tanya dah gerak ke dari Singapore, tub tub dia kata dah nak sampai pun lagi beberapa minit je nak sampai kilang dia... Hooray!!!! Suka la tu...
Memang dia tak kol aku sebabnya pagi tadi handpon aku ada problem sikit... tah nape line maxis tu.. langsung no servis katanya... tu pasal dia tak call aku...
ape pu tak kisah la kan.. yang penting husband aku dah balik dengan selamatnya... aku bersiap la dengan hamzah nak amik papa dia... driver tu dropkan depan kilang ST dia jer... so aku bawak keta dan pecut ke sana... macam too fast too furious lak bawak kete.. hehheehe...
emmm bila si hamzah jupe papa dia.. dia tengok jer... macam blur sikit... ye la hamzah confuse kot... mana papa dia pergi 2 minggu tak jupe... masa dalam kete, husband aku drive, si hamzah ni tengok je muka papa dia... lum berani nak kacau papa dia drive... aku pun cakap la, "papa la baby... papa takde lama hari tu sebab papa gi kerja... "
lebih kurang 10 minit gak dia tenung je muka husband aku... nak cam kan kot... pastu terus senyum dan nak pergi kat papa dia yang tengah drive tu... emmm dia dah kenal papa dia... mana boleh lupa... kawan hamzah masa dia main main... pastu apa lagi... papa dia nak bawak kete pun tak leh... dia asyik nak pegi kat papa jer... rindu la tu...
sampai kat umah... puas la papa dia melayan baby... emmm papa pun rindu sangat kat hamzah..
emmm bahagia tengok 2 beranak ni bermain sama...
emm husband aku tak beli banyak barang pun kat Singapore... cuma dia bawakkan aku coklat, jam tangan,fridge magnet dan mainan hamzah jer...
fridge magnet yang comel

jam tangan-3 =10SGD

Fisher price toy hp

coklat... nyum nyum nyum...

emmm tak kisah... kat sini pun ada macam macam... kat sana dah la mahal, dan barangnya lebih kurang sama je dengan barang kat Malaysia ni... yelah kat sana guna Sing Dollar, baik la shopping kat sini jer kan... ok la tu aje citer kali ni... nanti aku upload gambar..(dah upload dah... sori lambat)

3 comments:

zai said...

husband balik suka yek......
macam mane rase sorang-sorang duk umah tu jaga hamzah.
apa2 pun tahniah la yek jaga hamzah. walaupun terkunci dlam bilik..... he2......he......

oya@mamahamzah said...

emmm jaga hamzah sorang sorang... ok jer... cuma kena buat kerja umah time dia tido... contohnya malam malam bangun sapu sampah, basuh pinggan, basuh kain , mop lantai dalam kul 2 3 pagi...
makn malam beli jer...nak masak pun sorang je makan... hamzah makan sikit je... tu pun kalo dia nak makan...

idyavie said...

hubby kalo tak der kat umah rasa boring ajer.. tak de kawan nak gaduh.. hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...