MY PRECIOUS FRIENDS

Monday, July 13, 2009

Nice Craft giveaway

Entry kali ni adalah giveaway dari kak Sheila...
katanya untuk penghargaan buat pengunjung Nice Craft..
Senang aje kalo nak dapat Towel putih suci tu siap dengan 2 towel muka lagi... sila klik Nice Craft
dan teruskan register, pastu buat 1 entry pasal giveaway ni....
insyaAllah kalo ada rezeki... menang la nanti...
Betul tak... yang penting cuba...
tarikh tutup ialah 15 julai ni... (2009)
lastly tinggalkan jejak kat post comment kak Sheila mambo kita tu...
psst kak sheila jangan marah ek... saja nak mengintepremkan nama akak...
huhuhuhehehihihoooohooo....
kalo menang wah selesanya dapat towel baru.. huuhuhuhhuuhu...
Mekaseh ek kak sheila wat giveaway ni... i follow....

2 comments:

Sheila said...

Salam...

Teruja tengok entry giveaway ni... Apa-apalah oya asalkan happy. InsyaAllah kalau ada rezeki tu tak kemana.

Akak ada seorang kawan yang nick dia OYA.. bila tanya apa makna OYA tu... dia kata Orang Yang Aneh... ^_^

Niway.. nice meeting you

sharewithOya said...

huhuhu... orang yang aneh gitu... macam lebih kurang jer ngan saya... hahaha..hihihi.. k kak tq for the contest... salam ukhuwah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...