MY PRECIOUS FRIENDS

Thursday, July 16, 2009

Launching giveaway by Mimialeeya

Giveaway kali ni mestilah best punyer.. dari mimiAleeya.. katanya ada hadiah istimewa buat pemenang... ini yang semangat nak join ni... huhuhuhuhu hohohoho...
senang aje... cuma jadi follower mimiAleeya dan beri pendapat atau cadangan tentang blognya...
Pendapat aku tentang blog puan mimiAleeya ni:
-layoutnya simple tetapi menarik
-boleh maju lagi
Cadangan aku tentang blog puan mimiAleeya ni:
-kalo boleh tukar la font lain yang lebih menarik
-pelbagaikan colour untuk font agar lebih menyerlah, tapi jangan la serabut lak ok..
-buat list dalam bentuk jadual siap ada gambar, description dan harga barang seunit
(kalo klik kat gambar tu boleh enlarge-kalo blh la....)
-kalo boleh asingkan blog peribadi dan bisnes... maksud saya buat 2 column (mana satu nak jadik tmpat bercerita dan satu lagi tempat nak berniaga.... baru professional... senang cakap buat 2 blog... customer nak shopping pun senang... baru bisnes masyuk... ala buat blog senang je kan.. nanti linkkan ke dua dua blog k...
-buat promosi besar sesaran kat blog blogger lain, masa chat ker.. dll

Ini adalah pendapat dan cadangan aku yang ikhlas... so teruskan usaha mimiAleeya berbisnez.... buat sungguh-sungguh bisnes tu... moga berjaya...
opppppsss lupa lak nak bagi tau member member semua... kalo nak beli sepit rambut untuk anak ke, topi comel berkait... sila lah klik BLOG MIMIALEEYA.
untuk terus mendapatkan maklumat lanjut tentang giveaway ni pulak, sila KLIK DI SINI.
ok mudah saja kan.... marilah kita memeriahkan lagi dunia blogger...
last but not least... tq to mimiAleeya sebab menganjurkan giveaway contest ni... I Follow...

2 comments:

elmiezlin78 said...

Salam Suraya... TQ sudi sertai giveaway ku itew! Terima kasih juga di atas pendapt2 mu itew (",). Nak bgtau, gambar hadiah sudah diupload....

sharewithOya said...

ok elmi... tq jugak kat awak, nanti saya nak tengok hadiah mu itew... hehhee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...