MY PRECIOUS FRIENDS

Tuesday, July 14, 2009

Contest Rumahku Syurgaku

Contest ni adalah anjuran mamadanish78... so aku memang ada 'sudut terburuk' kat umah... so buat la satu... emmm sronok join contest ni... harap harap menang la ek.. mamaD boleh panggil aku oya jer... mama kepada Akalil Hamzah... macam biasa la sudut terburut pastinya tempat paling sakit mata nak tengok...

Gambar kat bawah adalah kat ruang tamu umah aku... aku ni baru pindah dari Taman Muhibbah ke Taman Maharani Ayu , Muar... Nak dijadikan cerita so, aku saja la letak tikar buluh tempat anakku bermain main... taruh la barang barang dia kat situ... sila lihat 'permandangan yang indah' di bawah:


tengok katak tu dah terlentang jer...

nampak tak ada hanger lagi... sume benda hamzah main... hihihi

permandangan keseluruhan... tempat bermain yang menyeronokkan... huhuhu

pelampung nak mandi pun ada ye..

ini anak baru sorang punye kerja...

Aku taruh mainan dia kat dalam bakul dan letak atas tikar ala ala buluh... mmmm habis disepahkan nya... Kejap je aku kemas dia dah sepah balik... ala anak manja mama ni... well aku tak kisah sangat part ni selerak... sebab budak budak memang macam tu... tengah nak carik akal.. tapi kadang kadang tak sempat nak kemas lak... so kalo orang datang baru berebut rebut nak ketepikan barang2 dia... huhuhuhu... kalo terpijak maunya sakit gak kaki dibuatnya... silap2 boleh berlubang kaki kalo terkena mainan yang agak keras tu... itu sajalah bebelan dari aku ni... hihihi... sapa yang minat nak join contest ni sila KLIK SINI.

Last but not least tq to mamaDanish for this unik contest... love to join .. hahaha..
emmm hadiah pastilah yang spesel kan... wa... best nyer kalo menang... wink wink... menang sebab dapat tittle sudut terburuk gitu... hihihi kelako la...

anda juga bloh gi terus ke blog mamaD dengan klik link dibawah...

http://mamadanish78.blogspot.com/2009/06/contest-deco-di-rumahku.html

5 comments:

mamadanish78 said...

hahahaaaa....
mmg gitu la klu ada anak ni kan...
kita mmg tak kisah..tp part bila org datang main terjah2 je tu..mmg kelam kabut le....nak mngemasnya..
ok..tunggu result ye...:)

sharewithOya said...

okes... tq mamaD... ramah ek mamaD ni...

Farah said...

hihi penuh ngan toys anak je ek..kalau di kemas kang sepah balik..baik biarkan je..

gud lak!

sharewithOya said...

farah;
betul tu farah... biar je la... kita dulu pun camtu kot... ngeeeee...

MAMADANISH78 said...

Oya..
meh amik award peserta kat umah mamaD...
mamaD ni mmg ramah....kuat gelak...dan tah apa2 je...wakakakaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...