MY PRECIOUS FRIENDS

Wednesday, July 29, 2009

my 1st gift away by Ezlife Story

Jeng jeng jeng...
Inilah kek paling laris dan sodap dari sarawak..
iaitu kek lapis dari Ezreefa...


Emmm sodapnyo kek lapis serawak kat atas nun... emm kalo nak kek ni... sila la masuk contest dari ezstory.blogspot.com. Kek ni rm75 satu ek... sodap tau....

emmm nak kena jawab satu soalan dulu baru leh menang.. hihihi...
soalannya ialah kenapa aku nak menang???

Jawapan:

Tentulah aku nak menang, sebabnya aku teringin dan terliur sangat nak makan kek yang sedap tuh... dah la mahal... pergh rasanye pun sodap... lagi lagi free lak tuh.. memang sodap... nanti boleh la aku kasi surprise kat hubby dan bagi baby ku merasa makan kek lapis yang sodap tu... kalo menang aku nak kek perasa bluberry la... hihihi belum tau menang dah bagitau nak perasa ape... ala boleh la ek ezreefa... nak menang! nak menang! huhuhu...
wa..... nangis la konon... hahaha acah jer...


okes tu jer... kalo ada rezeki menang la ek... nyum nyum nyum... termimpi mimpi kek lapis serawak malam ni. Abis kuar kuar air liur aku.. dah la ganti posa ari ni huhu... alamak makruh makruh.. hihihi...

2 comments:

eazlye said...

buKan 1 RM75..tp 3-3 RM75 kak...
sayer agak Lah..

oya@mamahamzah said...

ye ker.. emm akak pun tak tau sangat berapa harganya... tapi dalm blog penganjur kata 1 rm75... huhu ... takpe la... kalo menang... kita sebat je makan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...