MY PRECIOUS FRIENDS

Monday, July 13, 2009

Gaban giveaway contest

KEDAI KAIN GABAN ONLINE YANG POWER RANGER

Pernah dengar tentang gaban... ala ala kesatria baja hitam... hero yang lawan raksasa masa kita kecik2 dulu... hehehe... mana yang tak ingat pegi tanya member yang ingat..

Tapi kat sini , ada gaban yang berasal dari Sarawak baru buka kedai kain online... untuk permulaan gaban ni nak jual kain2 cotton yang pebagai colour dan corak... Kepada yang berminat nak beli kain yang berkualiti dari pelbagai negara, sila lawat Kedai Gaban sekarang juga.
Sila klik http://kedaigaban.blogspot.com/

Di bawah adalah antara nama kain2 yang dijual oleh gaban... pergh cantik kan... berwarna warni... sila klik mana yang berkenan...

CHINA COTTON - GINGHAM
CHINA COTTON - NEW DESIGN
BUTTERFLY STRIPES - CHINA COTTON
SWEET FLOWER - CHINA COTTON
Yuncity Craft Book 3
Yuncity Craft Book 2
Yuncity Craft Book 1
Hawaian Quilt Creations
Hawaian Print Crafts
China Cotton - Flower Stripes
China Cotton - Polka Dot

ni plak kain China town -new design
Sempena pembukaan rasmi kedaigaban... Beli 4 meter percuma 1 meter...

1 meter HANYA RM5.00... murahkan...

Amacam best tak???

Entry kali ni adalah tentang Gaban giveaway contest... senang aje.. macam biasa... war warkan tentang kedai gaban dan giveaway contest ni dalam entry anda... Buat la entry yang paling menarik... sebab kalo menarik boleh menang.... hadiahnya ape ek... Sila lihat dibawah: satu set apron dan mitten yang dijahit penuh kasih sayang oleh gaban...pergh gaban ni memang terer... boleh menjahit selain daripada boleh lawan raksasa... hihihi.. pssst... jangan marah ek gaban...

Anyway Thank you for the giveaway....
Kalo la dapat... yayyaa... dapat apron baru... semangat nak masak untuk hubby i...

Selamat mencuba!!!!


4 comments:

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

ada jual baju gaban yg boleh tukar pakaian dalam masa 0.05saat tu tak?

anyway, tu pure cotton ke? corak cantik & murah gak tu. cam minat nak beli, tp satu hal nak suh post pegi Australia..naya byr pos lak.

GABAN said...

hhahahha....

lawak tol kamu ni..sape2 leh buat aku tergelak baca entri ada peluang utk menang ni...

perghhh aku tak penah marah kalau bab org gaban2kan aku, sbb aku tau nama tu mesti poyo amat...

gud luck anyway, pstttt..tak byk nmpknyer org nak join giveaway aku nih, so peluang utk menang tu tinggi...hehehe

sharewithOya said...

wah.. sronok la... gaban memang beshh... hikhikhik...

sharewithOya said...

mam-miya.. hehe baju tu gaban tak jual.. sebab dia jer yang pakai... kalo jual kang abis camana dianak layan raksase... huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...