MY PRECIOUS FRIENDS

Friday, July 31, 2009

mama_aqish giveaway @my cute lil prince & princess contest

Salam sayang semua...kali ni aku nak wat entry mama_aqish giveaway... sungguh mengujakan contest my cute lil prince and princess anjuran mama-aqiash ni... Hadiah aku tak kisah sangat... kalo menang... alhamdulillah... kalo kalah... bersabar je lah... hehehehe...
k la aku masuk contest ni pun last minit.. sebab kat opis banyak sangat kerja...

Gambar yang aku pertaruhkan adalah seperti di bawah... gambar ni baru lagi aku amik, masa hamzah umur awal 11 bulan... tengah posing atas kereta lepas aku balik dari kerja... emmm sempat lagi tu... hihihihi... Tengok Akalil Hamzah ni, memang pandai buat senyum comel... ala bucuk bucuk mama... tomel tomel...

Nama Baby: Akalil Hamzah bin Amiruddin
DOB: 14 Ogos 2008
Umur: 11 bulan lebih

Di sini aku juga sertakan sekali jawapan kepada soalan mama_aqish:

1) Kenapa anda harus dapat award my lil cute prince/pricess?
Jawapannya adalah kerana, Akalil Hamzah ni memang comel sangat... pandai attract perhatian orang dengan senyuman dan perwatakannya... Pandai bergaul, lasak tetapi berhati hati serta boleh mencairkan hati sesapa saja kalo dah kenal atau jumpa dengan hamzah... i'm proud to be his mother... he's not just cute but also very special and adorable child to husband and i...

2) Apa yang anda tau pasal blog mama_aqish?
Of course la saya tau banyak benda pasal mama aqish, baby dan keluarganya... dalam blog mama aqish, terselit pelbagai cerita tentang puteri kesayangannya... tentang cerita sehari hari mama_aqish... dan tak lupa juga tentang pelbagai info menarik boleh kita dapat dari blog ni... contohnya info pasal shopping online, sale, tentang penjagaan baby (pemakanan), dan tempat percutian yang menarik... real story gitu!!! Mama_aqish seorang blogger yang aktif serta rajin update blog dengan cerita kehidupan sehariannya... ha... selain tu kat blog_mama aqish jugak selalu buat contest dan giveaway... memang menarik dan informatif blog mama_aqish ni...

Kepada yang berminat untuk sertai... silalah klik di SINI.

Tarikh tutup contest ni ialah 31 Julai 2009...
mari join ramai ramai!!! Yeha...

2 comments:

p-na mama oja said...

tomei nya hamzah senyumm... cute nmpak cam gegirl ada..hihihih

oya@mamahamzah said...

pna tq ekkk.. oja pon tomei gak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...