MY PRECIOUS FRIENDS

Wednesday, June 3, 2009

Tengok gambar kawen

Aku ni sebenarnya terlampau banyak idea... tapi terlalu sibuk untuk menulis sampaikan idea aku tu bersawang... hahaha... semalam aku g umah kawan aku yang baru kawen tu, nak tengok gambo kawen dia...ari tu dia ada datang opis aku bercuti lak... namanya liyana, baru jer kawen 18 April 2009...

wah wah wah... cun giler dia berposing dan melaramkan baju pengantin dia... aku puji dan salute betul kat kameraman dia aka photographer dan stail designer dia... muka kawan aku ni hitam manis,lepas solek, terus jadik natural beauty... pastu photogenic lak tu... gambar dia semua menjadi... masa aku kawen dulu, tak de wat camni... rasa rugi pun ada... huhuhuh... tapi nanti kalo ada rezeki aku nak amik gambar family guna khidmat photographer plak.... hehheee..berangan...Jom layan gambar kat bawah...









moralnya di sini...
aku nasihatkan kepada sesapa yang nak kawen... amik la photographer yang bagus means kerjanya berkualiti... nanti puas ati, ada la kenangan yang membawa sejuta nostalgia untuk dikenang, aku dulu ingat tak kisah sangat pasal bendalah ni, lagipun masa tu buget kecik jer... aku lum keje, husband lak baru mula keje...

apapun aku syukur sumenya berjalan lancar walaupun takde photographer yang mantap... yang pentingnya aku bahagia bersama si dia, semoga perkahwinan kami membawa sejuta bahagia dan keberkatan... amin...

4 comments:

Nany said...

Ingat ko nak letak gambo kawen ko sekali. Share la weh..hehehe.

sharewithOya said...

ala.... nany aku punye gambo lum sempat nak kat entry la... nanti aku cuba masukkan sebab ada dalam cpu kat umah... kat opis aku bawak laptop jer.. nanti ek..

iwan said...

Oya, kalau nk buat family shoot leh la bgtau aku.. hehehehe.. pastu print atas canvas... mcm ni
http://liwanielcanvas.blogspot.com/2009/06/photoshoot-session-di-putrajaya.html

sharewithOya said...

okeh mr iwan... ape2 nanti aku contact ko... tapi bagi special price ek.. hehehehe....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...