MY PRECIOUS FRIENDS

Friday, June 19, 2009

Mari mari sertai Tote Boutique Giveaway!!!!!

BERITA BAIK!!!!! @ GOOD NEWS!!!!!


Tote boutique telah mengadakan giveaway@pemberian HADIAH EFFIE's BAG dari 14 June hingga 24 Jun ini....

Cepat-cepat.. kepada sesiapa yang berminat sila KLIK SINI

Lihat beg comel ni... kegunaannya adalah untuk isi telekung.... yelah kalo sesapa yang keje tu mestilah ada beg telekung kat opis kan atau bawak gi mana-mana kalo gi jalan-jalan....

Al maklum le telekung kat surau awam kekadang tak cukup, kekadang tak berapa memuaskan keadaannya....Dengan adanya giveaway ni boleh la dapat beg telekung yang baru...
Dan lagi satu nanti Ramadhan nak menjelang tiba, boleh la guna beg baru ni untuk isi telekung bila nak gi terawih... (pssstt.. kalo menang la....hikhikhik!!!)

Warna hijau yang sungguh menenangkan....


ha...boleh isi telekung, bedak, pembersih muka, losyen dll


Tengok ada 4 poket comel... pandai tul kak As ni buat beg... hand made ni tau!!!

Opss lupa lak nak promote Kak As punye hasil kerja... Kak As ni adalah penganjur giveaway ni...
Kak As memang terror buat bendalah ni sume... Ada pelbagai beg yang berlainan colour dan corak dan comel comel belaka.... Kalo nak buat tempahan yang special pun boleh... sila je Klik blog kak As kat bawah tu ek...


Kalo minat nak join giveaway ni senang jer..
1) Jadik follower Kak As.... nak jadik follower saya pun dialu alukan.... hehehhe..
2)Buat entry pasal Tote Boutique Giveaway ni se KREATIF mungkin.. (bestest la konon)
3)link kan blog anda dengan bagi komen kat blog Kak As... (juga komen la untuk saya...huhuuhu)

Amacam sonang tak...????
Selamat mencuba...

3 comments:

p-na mama oja said...

wah.. cam comei jer...

tq singgah blog kite.. nnti p-na add awak nyer... kat opis nie internat x berapa betoi skit.. p-na add awak kat umah yer...

oya tu awak ker? anak p-na oja.. dekat2 nak sama laks..hihih

sharewithOya said...

oya tu saya la... nama betul suraya... anak saya hamzah.. tq p-na add oya... :000

sharewithOya said...

salam ukhuwah... p-na panggil oya jer... saya pun ada steamix kat umah cuma baru pindah... so lambat sikit nak pasang balik... terpaksalah pakai internet opis... p-na dok, keja kat mana?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...