MY PRECIOUS FRIENDS

Thursday, June 11, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby in Red Contest


Salam sejahtera semua....hari ni aku nak masukkan baby Hamzah dalam contest dari MomBloggersPlanet Cutest Baby in Red Contest... sajer je nak cuba...
aku tau sume orang yang masuk contest ni hebat-hebat dan comel-comel belaka... tapi mana la tau kalo ada rezeki boleh menang...









AKALIL HAMZAH -MAHKOTA KEBIJAKSANAAN
DOB: 14 OGOS 2008

Kenapa Hamzah patut menang?

Baby Hamzah ni mukanya memang cute... kalo orang tengok sekali imbas, sume kata baby girl... tapi sebenarnya dia baby boy... mama Hamzah memang suka pakaikan Hamzah baju yang ada warna merah sebab dia akan nampak lebih cute dan ceria...
Hamzah tak suka nangis dan tak banyak ragam... mudah mesra dengan orang lain...
dia gak murah senyuman...

kepada sesiapa yang berminat nak masuk contest ni silalah layari http://www.mombloggersplanet.com

Just follow the steps below and you could grab one of the wonderful prizes.

Get a photo of your baby in RED (red dress/red shirt/red pant/red hat/red towel/red blanket… or ape-ape jer yang ada kaler merah...
Write a blog post about this contest with title MomBloggersPlanet Cutest Baby in Red Contest
Include your baby’s photo in the post and mention his/her name and date of birth.
Explain why your baby should grab the title “Cutest Baby in Red“
Include a link to this contest page, PhotoBook Malaysia and AliceWonders in your entry.
Leave a comment here with link to your blog post. That’s it! Easy peasy.
Here are the links that must be included in your blog entry.

MomBloggersPlanet : http://www.mombloggersplanet.com/825/cutest-baby-photo-contest-june-09/
PhotoBookMalaysia : http://www.photobook.com.my
AliceWonders : http://www.alicewonders.com

Terima kasih diucapkan kepada para pensponsor Photobook malaysia dan Alicewonders.





Selamat mencuba dan good luck to you all...

4 comments:

Nany said...

Yup!..your son is very cute. Good Luck Oya!..eh, pagi tak kawen Isma nanti?. Isma 21, Fizi next week nye. Both on Sunday.

sharewithOya said...

tq nany... ko pun masuk la sekali...

Nany said...

Aku tader blog la geng. Hahaha

sharewithOya said...

buat la satu nany... :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...