MY PRECIOUS FRIENDS

Tuesday, April 13, 2010

Playground; Play a round Contest

Ini adalah banner penganjur iaitu gambar Nuha tengah main gelongsor...
Sila tepekkan di blog anda.

Banner kat atas ni plak aku design khas untuk entry kali ni...

Mari layan gambar Hamzah tengah main playground di Tanjung emas, Muar...
Umur dia masa ni 8 tau 9 bulan... masih bertatih lum leh jalan....
Tapi dia macam org besar... nak main sume mainan yang ada kat playground tue... expression muka taknak senyum sebab nak tido kot... so muka agak ngantuk...

yo what's up mama?

emmm i'm shy to smile...

uhuuuuuuu...so fun!

i'm so sleepy... but mama bring me to playground... huhuhu..

yariba yariba andre... adeh licin lak kuda ni...

Gambar gambar kat bawah ni adalah yang terbaru... ni Hamzah dah umur setahun lebih... bagi memenuhi kriteria contest iaitu gambar yang happy di playground... maka aku uploadkan lagi gambar hamzah yang sedang hepi dan excited... Tempatnya sama iaitu di Tanjung Emas Muar, tapi masa dan waktunya berbeza beza...
Hamzah memang selalu sangat main kat playground... tu pasal gambar yang diupload ni banyak... hihihi... jangan jeles... saja nak kongsi ngan member2 blogger sume...

hepi moment, me n my son..

my lasak boy...

muka yang excited... tengok molot dia...

buai laju laju... sampai cucur atap...

emmm nak gi mana nie?

lalala.... nak naik lagi...

hihihi seronoknyer saya mama!!!

emmm cak..

That's all my presentation for this contest... Kalo ada rezeki insyaallah leh menang...
kepada kawan kawan yang nak sertai contest ni silalah lawat blog UMINUHA
Sila ikut all the syarat2 penyertaan dan buat entry yang paling kreatif ok...
All da best...!!!

Last but not least.. thanks to Uminuha kerana mengadakan contest yang best nie...
i like!

2 comments:

Umi Nuha said...

hi..thx sudi join.
rindunya tanjung..................

oya@mamahamzah said...

kalo balik mou... singgah la umah... leh kenal2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...