MY PRECIOUS FRIENDS

Tuesday, April 13, 2010

Contest tidur paling comel

Salam sejahtera,

Masa jalan2 blogwalking tadi... aku terjumpa lak contest ni... Di anjurkan oleh LUBUK KEKABU sempena pembukaan Online Shop InfantiaHouse pada 14 Feb 2010 yang lalu... wah dasyat gitu namanyer... duedate dia lama lagi... tajuk contest pun sempoi jer.. "tido paling comel..." Hamzah memang banyak gambar masa tidur... Aku suka tengok muka dia time tido, bagi aku amat la comel... so amatlah best nak join this contest...

Gambar di atas dan di bawah ni sama saja... satu gambar jauh dan satu lagi gambar close up... ha... comel tak Hamzah sedang tido... ni kes main tak hingat la ni.. tu yang layan tido lena abis... tengok muka pun dah tau... Akalil..., akalil... my notti little darling...

Nama: Akalil Hamzah bin Amiruddin
DOB: 14 Ogos 2008
Umur: 1 tahun 8 bulan
Fav. Colour: Blue

Aku harap gambar hamzah ni ada tuah... kalo menang best o... hadiah hadiahnyer mengujakan aku... nak tau apa hadiahnyer... ha... baca kat bawah tue... i like i like... ishk ishk ishk mama lak yang lebih2.. kalo menang Hamzah yang dapat hadiah tue... thehee...:))
  • Hadiah 1 - Set Tilam Bayi Bersarung
  • Hadiah 2 - Golek Kanak2 Beserta Sarung
  • - Bantal Kanak2 Beserta Sarung
  • Hadiah 3 - Bantal Bayi Beserta sarung
    - Golek Bayi
    Beserta sarung
  • Hadiah Saguhati ( untuk 3 orang )
    Produk Bayi ( antaranya tungku bayi, Minyak Bayi, barut bayi, selimut bayi)
Hemmm kepada kawan2 yang minat nak join this contest...
silalah klik :
Infantiahouse@LUBUK KEKABU

Last but not least... of course la ucapan terima kasih kat infantiahouse@lubuk kekabu sebab baik hati buat contest ni... memang meriah bagi mama blogger macam saya ni...
huhuhu...

A.D.I.O.S

2 comments:

InfantiaHouse said...

hai hot mama...
terima kasih join contest ni...
gud luck to you n to you cute baby hamzah....

oya@mamahamzah said...

hihihi tq so much too...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...