MY PRECIOUS FRIENDS

Wednesday, April 21, 2010

Fabulove giveaway from cute n yummy

Salam sejahtera semua... ni entry last minit... godek punyer godek.. aku ternampak giveaway contest ni...bila aku tengok duedatenyer... nasib baik lum lepas lagi... so boleh la ku join... esok kul 6 petang baru tutup ok... giveaway ni dianjurkan oleh miss fabulove sempena besdaynyer yang ke sweet 27 gitu... pemenang di pilih mr random... kira macam cabutan bertuah gak la ni...

antara hadiahnyer ialah bear minmin yang cute
card yang cantik dari cute n yummy
penanda buku bearbear yng kreatif
dan yarn

Selain tue ada lagi hadiah yang menarik seperti cupcake notebook, crocheted bag, buku Kraf kertas dari Jasmine Her dan Hazira Hamsah.

Kepada sesapa yang berminat sila lah KLIK SINI

Last but not least.... terima kasih kepada Ezyane kerana menganjurkan giveaway yang
CUTE DAN YUMMY ini...

3 comments:

notti netti said...

wah rajin join contest...gud luck!

ezyane said...

Hello!

Thanks for joining my Fabulove Giveaway. I'm here to read your post. :)

Good luck

E

oya@mamahamzah said...

notti netti: memang la rajin... dapat hadiah best.... sape tak nak... fun..

ezany: tq 4 coming...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...