MY PRECIOUS FRIENDS

Monday, April 12, 2010

Aksi tepung gomak si manja

Salam sejahtera semua... ni lagi satu contest yang best... aku suka betul tajuknyer... mula mula aku ingat contest tentang ape tah... rupa rupanya tentang baby main bedak...
amatlah interesting.... aku memang suker nak join... sebabnyer aku rasa Hamzah pun pernah dah buang buang bedak kat umah... aku rasa macam pernah amik gambar dia...

So aku pun try la carik gambar hamzah main bedak dalam laptop... then dah jupe... memang ada sekeping jer gambar dia main bedak tue... kalo takder gambar nak kena bazirkan bedak lagi utk amik gambar bagi menyertai contest ni... huhuhu haru dibuatnyer... kang nak kemaskan lagi bedak yang terabur tue... bertambah tambah le keje kita ek sebagai sorang ibu ni...

Silalah layan gambar Hamzah kat bawah tue ek... muka dia tengah syok abis buang bedak sana sini... tak sedar muka pun dah cam tepong gomak... memang kelakar tapi comelkan... nanti dia dah besar aku nak tunjukkan gambar ni kat dia... huhuhu... my notti little darling.. gambar ni 2 atau 3 bulan lepas jer... umur Hamzah dalam setahun lebih la... memang dia tengah syiok nak mengexplore la katakan...

Akalil Hamzah bin Amiruddin
1 tahun 8 bulan
(DOB: 14 Ogos 2008)

Kepada sesapa yang intersted nak join this contest, please refer to this blog:


ALL THE BEST!!!

2 comments:

fantaghirolynn said...

ok da chek.. GUD LUcK!

oya@mamahamzah said...

tq lyn coz dah check my work..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...