MY PRECIOUS FRIENDS

Monday, May 25, 2009

semalam besday aku...

semalam 24 mei 2009 adalah hari jadik aku yang ke 28... dah tua dah aku ni, tapi tak la tue sangat, masih muda gak... hehhehehe perasan... aku tak sambut pun.. dah tue-tue ni besday tak rasa ape2 pun, cumanya bagi aku ia satu tarikh di masa lampau aku dilahirkan... macam mana la keadaan aku, mak aku dan family aku masa tu ekk... terkenang kat mak kejap... balik keje ni aku nak kol mak kat kampung.... semalam maxis bagi aku panggilan percuma sempena besday aku tu... apa lagi hampir 1 jam lebih gak aku gunakan peluang tu tepon member-member lama, aku tepon jamaiah membe sekolah rendah dulu, dia dah ada anak sorang baru 8 bulan, aku tepon member masa kat itm dulu budak environment, dapatla cakap dengan sabrina, aisyah, apez, dan habsah. roomate aku kat kolej melati dulu si hajar, dan last sekali aku tepon azura member masa diploma letrik, dia pun baru dapat baby girl 3 bulan...  si aisyah dan sabrina pregnant 3 dan 4 bulan...
best jugak tepon member lama ni... free lak tu.. yang lain aku tak dapat nak kol sebab:
1) saper suruh tak pakai maxis
2)korang dah tuko nombor, dah tu tak kasi tau aku
3)aku ngantuk dan dah sakit tekak nak berborak... hehehe. modal pun dah abis...
yang bestnya ramai gak aku dapat tepon, 7 orang, ok la tu...

pagi-pagi lagi mak dan pak mentua datang antar hadiah besday kat aku... nanti aku letak pic ek... tak sempat amik... huhuhu busy.. diaorang nak buat besday party utk aku tapi tak dapat nak wat sebab ada kenduri kat Johor baru da... aku pun sibuk sekarang ni, sket lagi nak pindah umah baru... yeye...
cuma aku berazam..:
1)nak jadik seorang isteri yang perfect di mata suami dan isteri yang solehah
2)bu yang penyabar, superb mummy dan didik anak aku sesempurnanya...
3)aku nak carik balik semua member-member lama, nak sambung silaturrahim yang dah sejuk
4)aku nak wat balik hobi dan faberet aku masa muda-muda dulu, contohnya g melancong, panjat gunung dan bla bla bla... hihihihihih...

k la lupa lak nak cakap, aku nak lebih berjaya dalam hidupku... nak kompol duhit banyak banyak nak g aji dan nak gi obe c... insyaallah.... amin

eh nak tambah sket, aku nak jdik rajin mengupdate blog ni, nanti kalo dah terrer aku nak buat bisnez dalam blog lain... insyaallah.... moga jadi la... amin...
k la sekian dari aku yang yang berumur 28 tahun 1 hari ni....

3 comments:

Hasnita said...

Happy belated Birthday Oya

oya@mamahamzah said...

tq.. sorry lambat ucap tq..

oya@mamahamzah said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...