MY PRECIOUS FRIENDS

Friday, August 7, 2009

tolong... Undilah Hamzah...(sticky mode~7/8/09) New entry scroll down...

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada rakan blogger yang budiman...

Ini adalah entry menagih simpati dan ihsan daripada para blogger yang saya hormati...

tolonglah luangkan masa untuk mengundi anak saya Akalil Hamzah dalam pertandingan my Cute lil Prince and Princess...

SILA UNDI B18

di bawah adalah gambar gambar Hamzah...
kalo rasa comel... tolonglah undi...



Macam mana nak undi???

Ingat No B18
satu blogger boleh undi SEKALI saja... jangan tersilap ek... nanti tak valid plak votenyer...

Untuk mengundi sila KLIK SINI MARI MENGUNDI

Undian akan di kira dari 1 ogos hingga 7 Ogos...

(aku ni dah terlambat buat entry pasal Voting sebab masalah teknikal, gambar baby ku baru hari ni muncul... tertinggal dari list mama aqish... huhuhu sian kan aku...)

Terima kasih daun keladi... kalo sesapa yang undi saya doakan murah rezeki... amin..
Salam ukhuwah...




4 comments:

CuTeMiUt78 said...

eemmm.. jom exchange vote.. vote utk mirul gak ya B03
ada hadiah yg menanti utk pengundi2 mirul

MAMADANISH78 said...

MAMADANISH DAH VOTE DAH UNTUK B18
GOOD LUCK..MMG COMEL PUN DIA..

.~jelly D. said...

sebab hamzah tu nama sama ngan bapak saya, saya dah undi.

Farah said...

saya dah vote dah untuk baby hamzah yg comel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...