MY PRECIOUS FRIENDS

Wednesday, August 5, 2009

Giveaway by jahitan Mak Lang & Ribbon Chanteq


Ini berita baik punye... Mak lang dan Ribbon Chanteq ada buat giveaway...
apa lagi marilah join... pilihan pemenang adalah secara random tetapi yang paling kretif la...
means kalo ada rezeki... mesti menang punyer k....

Tahu tak ape istimewanya giveaway ni...
pemenang akan dapat misteri gift dari Jahitan Mak Lang dan Ribbon Chanteq...
Kelasssssssssss gitu!!

Tengok gambar kat bawah ni..
pergh banyaknya koleksi jahitan Mak Lang dan Ribbon Chanteq....
sume cun cun gitu... ada jahitan pada beg, bantal, lapik meja dan lain lain...
sumenya pun comel comel belaka...
kalo nak tempah pun boleh... sila aje contact Mak Lang...

Senang je kalo nak join...
Syarat syaratnya:

1-jadik follower Mak Lang and Ribbon Chanteq
2- buat entry pasal giveaway ni
3-post comment dan tinggalkan link entry kat mak lang punye blog

Okey untuk keterangan lanjut...
sila klik BLOG JAHITAN MAK LANG

Selamat berjaya sume...
Pssttt.. moga moga ada rezeki dapat hasil kerja tangan Mak Lang yang Kreatif abis tuh...
Tarikh tutup: 14 -8-2009

2 comments:

CuTeMiUt78 said...

eemmmm memang cantik kan.. good luck k

oya@mamahamzah said...

cutemiut78... yup chanteq gitu... akak pun dah masuk kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...