MY PRECIOUS FRIENDS

Friday, July 16, 2010

lagi 29 hari...

gambar hamzah umur sehari
hamzah umur setahun
ganbar hamzah terbaru

Salam sume... my baby now become toddler... iaitu Akalil Hamzah akan mencapai usia 2 tahun pada 14 Ogos 2010 ni... Wah dah besar anak mama nie...

Emmm aku pun dalam dilema... cadangnyer nak buat besday celebration tapi masa tu Bulan Ramadhan... kalo nak wat malam takut tak ramai sambutan dan mengganggu org yang nak Terawih... Kalo wat lepas Terawih... Tak ke lambat sangat ker???

emmm still think about it.. any comment or suggestion... lagi satu kalo ada idea, celebration yang macam mana nak buat... Leave ur message here if u have one, and i relly appreciate it... tahnk u..


3 comments:

Just Call Me Bitt said...

salam kenal,

hey u, kalau pandangan i, u postpone jek la buat time raya...alang2 buat openhouse sekali :) dia baru masuk 2 tahun tak pe lewat beberapa bulan dia still happy dan mama pon tak pening kepala :)

oya@mamahamzah said...

bitt.. tq r 4 ur suggestion...k ok gak tue...

oya@mamahamzah said...

bitt.. tq r 4 ur suggestion...k ok gak tue...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...