MY PRECIOUS FRIENDS

Friday, May 21, 2010

Cute pink babies contest

Salam sejahtera sume... ini contest yang best... tapi thrill la sikit, sebabnyer kena upload gambar Hamzah bersama toy warna pink... huhuhu hamzah ni baby boy... sure la very sikit his toy yang ada warna pink... hahaha... puas aku godek file gambar... lastly jupe gak akhirnya... hehehehe..
Aku ada 2 gambar untuk dipilih oleh ibuQisqas... sebabnyer kalo nak pertaruhkan gambar ini tapi... takut takut tak valid... sebabnyer gambar ni hamzah bersama selimut dia warna pink.... so godek godek lagi... maka aku terjumpalah gambar di bawah... tada..........( tapi kalo valid, juri leh amik mana2 pun yang dia suka... boleh yea ibuQisqas...tq)
Huhuhu... ni gambar hamzah masa umur 8 bulan... dia main kipas mainan... Kipas ni batangnya warna hijau dan daun kipasnyer bewarna pink gitu... Time ni Hamzah geram tengok kipas tue berpusing, so dia nak gigit fan tu.. cute kan....

Nama anak: Akalil Hamzah ( Mahkota kebijaksanaan)
DOB: 14 Ogos 2008
Umur: 1 tahun 9 bulan

*PESANAN BUAT ANAKKU AKALIL HAMZAH*

~mama doakan Hamzah jadik anak yang soleh, cemerlang dunia dan akhirat
~mama juga doakan semoga Hamzah jadik insan yang berguna pada nusa, bangsa dan agama
~semoga Hamzah jadik insan yang beriman dan bertakwa, taat pada perintah agama, rajin belajar dan muslim yang sejati... amin.............

Kepada penganjur contest iaitu ibuQisqas, tq so much for this contest..dan untuk besday girl pula"hepi besday to u ~ Sharifah Nayli Qasrina". Semoga jadik anak yang solehah pada ibu dan ayah...amin...

Kepada sesapa yang nak tau maklumat lebih lanjut... silalah klik Cute Pink Babies Contest

Last but not least... thank u so much to penganjur...
Good luck kepada semua yang join this contest!

2 comments:

QisQas said...

salam terjah..dua dua cute pic..tp ibu QisQas bik satu je yer..thanks sudi join,gud luck dear

oya@mamahamzah said...

tq ibuqisqas... hihihi....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...