MY PRECIOUS FRIENDS

Wednesday, September 9, 2009

09.09.09 = 19 hari kita berpuasa = 10 hari lagi Aidilfitri tiba



emmm cun tarikh hari ni... dah 19 hari kita berpuasa.... bahang hari raya pun dah terasa menyengat kita.... aku excited sangat, sebabnya tahun ni hari raya pertama di rumah baru a.k.a rumah sendiri... tambahan pulak first time aku akan celebrate raya dengan sempurna.... coz tahun 2007 aku baru kawin so tak sempat nak prepare apa pun time raya, masa tu plak kenduri kawin aku belah umah lelaki. Dan 2008 plak aku baru pas pantang lahirkan hamzah.... so mana ada masa nak buat preparation untuk beraya... emmm tahun 2009 yang bertuah ni la aku baru dapat rasai nikmat hari raya yang sebenar....

Sempena hari, bulan dan tahun yang bertuah ni... aku nak kasi kad kad raya kat korang sume iaitu rakan rakan blogger ku yang baik hati... aku dapat kad ni dari kampung-sesok.blogspot.com

Istimewa buat teman blogger semua...
jemput la ek... datang muar singgah beraya...
nak duit raya untuk hamzah... hik hik hik...
oo... oo.. balik kampun...
ingatlah orang yang tersayang...
tengok tengok anak anak kita... jangan biarkan main mercun...
wasatiah menyambut aidilfitri...
syukur pada Mu ILAHI... semoga hari yang bahagia ini
penuh dengan limpah rahmat Mu
last but not least, maaf zahir batin kalo ada salah dan silap
sepanjang kita berblog ni... 0-0

okes itu saja salam AIDILFITRI....

3 comments:

Hannah said...

Oya, aku pon..maaf zahir dan batin..selamat hari raya!!!

Farah said...

comel2 nye kad raya..hehe tak lama dah kan..selamat hari raya!

oya@mamahamzah said...

hannah: ok 0 - 0 ek nany
farah: best best raya nak tiba... seronoknye ye farah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...